30 dagars returrätt  |   Snabb leverans 1-3 dagar  |   Faktura utan avgift

Välkommen till Lammskinnsbutiken!

Här kan du hitta lammskinn i alla dess former, färger, kvaliteter och prisklasser. Lammskinnsbutiken har varit ledande inom lamm- och fårskinn sedan starten år 2011, och i dag har vi även andra typer av skinn och textilier. Något som vi dock aldrig går ifrån är vår kärlek till naturmaterial. Lammskinnsbutiken.se är inte bara en e-butik utan du är även varmt välkommen att besöka vår butik i Alingsås. 

Om du har frågor angående våra produkter, din beställning eller butiksbesök, kontakta då vår kundtjänst på e-mail info@lammskinnsbutiken.se eller telefon 0705 - 63 32 62. Välkommen!

Tips!!!

Om ni är ute efter Ulliga, Giftfria och Mysiga ull-produkter som är tillverkade i 100% tovad ull för många typer av ändamål så klicka på fåret nedan eller gå in på dunderwool.com sen om ni önskar!

Shepherd of Sweden

Vi älskar Shepherds fantastiska skor och tofflor - tidlösa klassiker med en twist som är en perfekt present.
Klicka på bilden för att se alla våra tofflor och skor i fårskinn.

Vackra fårskinn, lammskinn, ullprodukter och heminredning till rätt pris. 

Vi på Lammskinnsbutiken älskar naturmaterial - och fårskinn och ull är vårt absoluta favoritmaterial. Vi tillhandahåller produkter av högsta kvalitet till bra priser, och för oss är det viktigt att våra produkter är säkra från start till slut. Därför är våra skinn garvade med en process som ser till att så lite vatten som möjligt används, samt att garvarvätska, färgning etc. återanvänds. Vi har ett stort utbud av traditionella & ekologiska lammskinn från Skinnwille, mjuka tofflor & heminredning från svenska Shepherd samt underbara textiler från bl.a. dunderWOOL och Artwood. 

Förutom lammskinnsbutiken.se så har vi en fullmatad och trevlig butik i Alingsås som du är varmt välkommen att besöka. Vi har produkter i lammskinn från Skinnwille, Shephers of Sweden och andra mindre, lokala producenter.

Kika runt i shoppen och kontakta oss om du har frågor ..

Vi hoppas att du gillar vårt stora sortiment av fårskinn m.m lika mycket som vi gör!